Nyheter

Publicerat den 09/12/2018 - 11:26

Nu har den nya STAD-rapporten Utvärdering av 100 % ren hårdträning - en metod för att förebygga dopning på gym publicerats.

Är du intresserad är du välkommen läsa den HÄR!

Publicerat den 08/21/2018 - 15:07

Nu söker vi på STAD en samordnare till vårt superspännande projekt Fotboll utan Fylla. Är detta något för dig eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten här. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerat den 07/23/2018 - 15:22

STAD har idag tillsammans med Arne Ljungqvist Anti-Doping Foundation och Dopningsmottagningen i Örebro en debattartikel om kosttillskott i SvD. Vi lyfter riskerna och behovet av förstärkt reglering av kosttillskott i Sverige. Läs här!

Publicerat den 07/04/2018 - 14:15

För att bibehålla den positiva utvecklingen med minskad berusning vid idrottsevenemang beviljas projektet Fotboll utan Fylla 1 150 000 kronor för 2018.

- Jag tror och hoppas att VM-framgångarna kommer att ge ett ökat engagemang, och fler besökare på seriematcherna. Men barnfamiljer ska inte behöva välja bort att gå på match på grund av fylla och stök, säger idrottsminister Annika Strandhäll.

 

Läs hela pressmeddelandet här!

Publicerat den 06/12/2018 - 09:57

Inom STADs anti-dopningsprojekt och det nationella nätverket PRODIS har vi under våren satsat på att nå ut till fler och stärka upp arbetet med "100% ren hårdträning". Vi känner att vi har medvind i vårt arbete och att allt fler har fått upp ögonen för metoden. 

För att modernisera vår kommunikation har vi bland annat skapat en ny webbplats www.renhardtraning.com. Gå gärna in och titta! Det är vår plattform för uppdaterade nyheter, krönikor och information. Vidare har vi startat en podd, 100% ren podd, och inlett samarbete med starka ambassadörer som ställer sig bakom "100% ren hårdträning”. Hittills har namn som Sarah Sjöström (regerande OS-mästare i simning), Susanna Kallur (trefaldig europamästare i friidrott), Heidi Andersson (11 VM-guld i armbrytning) och Björn Ferry (OS- och VM-guldmedaljör i skidskytte) lanserats. Fler är på gång, och då inte bara idrottsstjärnor, utan även motions-influencers. 
Vi märker att vi gör ett avtryck då etablerade medier väljer att uppmärksamma ”100% ren hårdträning”. Den här veckan medverkar till exempel projektledare Johan Öhman i både P4 Extra samt i lokala radiostationer, lyssna på den här.
Håll utkik på vår hemsida eller våra sociala medier, som ni givetvis ska följa:
@renhardtraning (Instagram) och www.facebook.com/renhardtraning (Facebook)